Момчета стреляха по кола, минала на червен светофар

d0bcd0bed0bcd187d0b5d182d0b0 d181d182d180d0b5d0bbd18fd185d0b0 d0bfd0be d0bad0bed0bbd0b0 d0bcd0b8d0bdd0b0d0bbd0b0 d0bdd0b0 d187d0b5d180
0000525084 fbh

Пътен инцидент стана в центъра на Казанлък вчера по обед привлече органите на реда. Полицията издирва младежи, стреляли по кола в центъра на града. Вероятно те са стреляли с въздушен пистолет или пистолет с пластмасови топчета, които пресичали пешеходна пътека. Счупен е задният страничен прозорец на автомобила, но няма пострадали, предава Bulgaria ON AIR.

Инцидентът се разиграва на метри от очите на Силвия, която пресичала заедно с двете си деца в центъра на Казанлък. Тя подава и сигнал към полицията.

„Две момчета пресичаха пред нас, човекът тръгна да минава, те се ядосаха, може би защото той тръгна на червено, обърнаха се, извадиха един пистолет. Едното от тях го може би от долнище предполагам някакво, пистолетът, мисля, беше със сачми и стрелна по човека – и резултатът е счупеното стъкло“, разказа тя.

Възрастният мъж, шофирал автомобила, първоначално е помислил, че е катастрофирал.

„Аз не можах да разбера какво стана, дали кола ме удари… Излязох отвънка и те избягаха надолу, аз въобще не съм ги видял, момчета били някакви“, посочи Ганчо Илиев.

Чакам светофара и се свивам надясно и пред мен колата тръгва, и тръгвам след нея… Имаше пешеходци, бяха минали и тъкмо излизам на завоя, и нещо излумка. Погледнах задното стъкло и се срина цялото“, спомня си той.

При претърсване на автомобила и мястото на инцидента не е открит проектил. Предполага се, че стрелбата е извършена от въздушен пистолет, полицията издирва извършителите.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ОТ НЕЙНИЯ ИЗТОЧНИК – КЛИК ТУК

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x