Ексклузивно от Путин – за културата на отмяна на Запада

Путин за културата на запада - Новини в БГ и от Света - Война Русия Украйна

От коментарите: Всичко което Путин казва е самата истина, за жалост промиването е огромно и светът е заблуден, въпреки че много стъпки на Русия в миналото също не са за пренебрегване, но са в пъти по-малобройни от тези на правителстваТА на САЩ и дори доста европейски държави.

ПРЕВОД НА ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ, който е взет от страницата на Владимир Путин:

„Не започна вчера… От време на време в Холивуд имаше филми, където единственият победител в нацизма се нарича Американската армия… Приносът на Червената армия просто беше отменен. В Япония, в Деня на памет на жертвите на Хирошима и Нагасаки, или срамежливо мълчат кой е пуснал бомби върху тези градове, или пишат съвсем очевидни глупости – казаха, че абстрактните „съюзници“ са направили това. Детската писателка Джоан Роулинг беше отменена не много отдавна, защото не задоволява почитателите на така наречените джендър свободи. Днес се опитват да премахнат цяла държава за хиляди години, нашия народ. Говорим за прогресивна дискриминация по всичко свързано с Русия

Съдържанието в статията е от оригинални източници – коментар на потребител и Фейсбук автоматичен превод на текста в описанието на видеоклипа!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x